Menu
  • Dekaler förmedlar ett budskap, under kort eller lång tid.

Dekaler av högsta kvalitet

Vill du ha dekaler som ser fräscha och nya ut under lång tid så har du kommit rätt. Hemligheten kan vi avslöja redan nu; noggrannhet i materialval och laminering! Vi laminerar merparten av våra dekaler. Det ger längre hållbarhet, bättre slutresultat och nöjdare kunder.

Konkurrenskraftiga priser

Våra priser är konkurrenskraftiga men vi gör inte avkall på kvalitet. Vi trycker dekaler i mängder av olika storlekar och former samt levererar både ark och styckevis. Vi tar även fram specialetiketter, till exempel för stöldmärkning. 

Skapade efter dina tankar

När vi tar fram din dekal börjar vi alltid med en dialog om hur du tänker och vilket syfte du har med din dekal. Vi bistår med vår erfarenhet och tolkar skisser, diskuterar storlek, färgval och material.
Så snart vi är klara med hur och var du ska använda din dekal börjar vi producera.
Vi kan leverera snabbt, något som kunder med extra bråttom uppskattar. Erfarenhetsmässigt vet vi dock att ett grundligt förarbete är viktigt för att det ska bli rätt redan från början och för att alla ska bli nöjda.

Figurskurna dekaler med lång hållbarhet

De figurskurna dekalerna monteras på bärbana vilket gör dem enkla att montera, oavsett om du vill sätta dem på fönster, dörrar, bilar eller i en mässmonter till exempel.
När du monterar dekalen är det viktigt att underlaget är torrt och rent. Om du är noga med underlaget så kan dina dekaler hålla flera år i de flesta miljöer. Vi använder brandklassad 7 års folie.

Kontakta oss och prata dekaler!