Menu

Några vanliga frågor och svar

Vi har lång erfarenhet och har funnits i branschen sedan 1988. Under åren har vi fått en hel del frågor som vi vet att många ställer innan de beställer tryck av profilkläder, skyltar eller annat material. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte svar på din fundering? Tveka inte att höra av dig till oss.

 

Hur säkerställer jag att trycket av min logo blir bra?

– Lämna ett så bra underlag som möjligt till oss, gärna original i vektoriserad EPS, AI- eller PDF-fil. Tänk också på att stora tryck är lättare att få bra, än ett tryck med många små detaljer.

Vår logo finns bara på papper. Funkar det som underlag till trycket?

– Nja, vi jobbar med digitala filer, men hör av dig till oss - vi kan hjälpa dig att ta fram ett digitalt original av din logo.

Det finns ”graffittikonstnärer” i vårt industriområde. Vad händer om någon kommer och målar över mina fina nya stora skyltar?

– Skyltar som du beställer från oss är laminerade. Det skyddar mot yttre åverkan och det går ofta att rengöra dem om någon varit där och kluddat.

Hur vet jag att färgen på min skylt inte bleknar av dagsljuset?

– Det finns många olika kvaliteter på bläck. Undermålig kvalitet ger bleka dekaler och skyltar, ibland redan efter ett år, så jag förstår din oro. På Edsbergs Profiltryck använder vi endast originalbläck.

Vårt företag är noga med våra profilfärger. Hur vet jag att det blir rätt färg på trycket på våra t-shirtar?

– Har ni tagit fram specifika färger som ni använder så skicka färgkoderna till oss. För att säkerställa att det blir rätt gör vi gärna ett provtryck så att du som beställare får se och kan korrigera innan vi trycker alla era tröjor.

Vi behöver en banderoll på cirka 8 meter. Kan ni trycka det?

– Absolut. Hör av dig till oss så ordnar vi det.

Hur mycket text kan jag ha på min skylt, vad rekommenderar ni?

– Det beror på vad du ska ha din skylt till. Generellt tycker jag du kan tänka på att försöka göra texten kort. En skylt ska ofta gå att läsa på lite avstånd. Om det blir för mycket text finns det risk att den blir svår att läsa.

Kan du ge lite exempel på vad det är för dekaler och skyltar ni trycker?

– Bästa tipset här är att följa oss på Facebook, https://www.facebook.com/www.ebtryck.se Där lägger vi upp bilder på våra uppdrag så att du kan se vad vi gör. Vi trycker dekaler och skyltar till alla möjliga företag, vissa har skyltarna i butik för att göra det enkelt för kunderna att hitta rätt, andra använder dekaler för att sätta företagsnamnet på bilen eller för att göra reklam för ett event. Vi trycker mängder med skyltar och dekaler, för alla tänkbara ändamål. Välkommen med din beställning.