Menu

Profiltryck på kläder

På Edsbergs Profiltryck hjälper vi dig att ta fram ditt företags eller dina kunders profilkläder. Vi trycker er logo, symbol eller text på t-shirt, piket, kockjackor, arbetsbyxor, ytterjackor, mössor och mycket, mycket mer.

Beställ profiltryck av oss

Vi samarbetar bland annat med TG-H för leverans av profilkläder. De har en hållbarhetssyn som stämmer väl in på våra egna värderingar och håller, precis som vi, fördelaktiga priser.  Se deras urval av produkter under rubriken Kataloger. Vi hjälper till att ta fram offert på de kläder du vill ha. Vi kan trycka på de flesta material. Har du redan kläder du vill trycka på? Stäm av med oss innan du beställer trycket. Hos oss kan du beställa tryck på några få exemplar upp till flera hundra.

Erbjuder provtryck

Skicka ett original av din logo eller din symbol i vektoriserad EPS, AI eller PDF-fil. Vi kan även hjälpa dig att ta fram original från en skiss eller foto. Dina idéer och vår kunskap är en bra garanti för ett gott resultat. Vi gör ett provtryck innan vi kör igång större serier, så att du får se slutresultatet i förväg. Det är inte alltid de härliga färgerna på skärmen hos dig ser lika bra ut tryckta på en svart tröja till exempel. Vi vill vara säkra på att du blir nöjd.

Leverans eller hämtning

Vi levererar i regel din beställning med PostNord, DHL eller bud. Naturligtvis kan du också hämta din leverans själv, direkt på vår produktionsanläggning i Häggeby. En kopp kaffe och lite framtidssnack är dessutom alltid trevligt.

Kontakta oss!